Thursday, April 29, 2010

This coming May...




Assalammualaikum...





heyyy...it's 30th of April today...Esok dah 1hb May 2010, bulan baru tau... Hmm..arini after work i'"ll be back to my hometown....beshhhhnyewwww...balik sorang je pasal hubby ada tournament bowling...Bulan May ni ada mcm2 agenda untuk aku which is poket aku pun koyak rabak ler...heheheheh...
Pi tgk baby Ai pagi2 esok......:))





*Me wit Atul...


Esok siang (1 May 2010) ada jemputan dari asent, my fren since tadika tau...kawin ngan nadia yg mana my x-classmate masa blaja kat kuantan dulu... n malam esok ada ceremony yang da lama aku tunggu..


~Engagement Ceremony Between my cranzy frenzy Al-Dzatul Syareela and Arzizoul~


Letak merah ni pasal theme colour dier merah n hitam...siap sume guest kena pakai merah & hitam atau merah atau hitam...hehehehhe...tgk la nyah, aku selongkar lemari kat kg tuh... kalau tade aku tibai pakai t-shirt merah bleh? kuikuikui...ada kad jemputan khas~handmade yg dibuat oleh mereka...huhhhh...dasat neh...tak sabar nak pi...;))



*Amir wit Baby Adam Mikhael~anak Man

(9th May 2010) Ahlil sunnah akan gather untuk celebrate besday our gang jahat~Amir..hehehehe...besday dier pada 2nd May, tp saja bg chance utk dier celebrate ngan awek die kan...ehhehehe...pastu dier tak tahu pun yg kitorang nak wat suprise birthday party utk dier...InshaAllah will be held kat Tgi The Curve- ni cadangan Shazzy..pasal kat situ staff Tgi pun akan terlibat sama kenakan si besday boy...hahahah...diri atas kerusi n nyanyi...ahhahaha... tak sabo aku...(Shazzy...mampus kita, unta tu mesti balas dendam...kekekeke...)


*Uncle Yunos n Aunty Irene
Ni abang pada mama aku..~uncle aku la kan...dier kawen ngan Aunty aku org Ireland, dan dah lebih 30 thn uncle aku menetap di London, dier ke Vietnam utk bercuti n akan singgah ke Malaysia pada 12-15 th May ni...so, aku akn visit them sebelum diorang fly balik uk smule...


*Airyll Hazz...anak Udahazel(gambo ni masa Angahazel tunang-Airyll baru pandai jalan)
Aku tgh tunggu ude bersalin anak kedua, due pada 22th May 2010...aku rasa perut ude lagi beso dr ngandungkan Airyll dulu...heheheh...tak sabo nak tgk adik Airyll...:))



*Hubby & Aby & Me
20th May ni aku nak pi huneymun..hehehehe ke Kota Kinabalu, Sabah...dah 5 bulan kawen baru la dapat pi huneymun..Alhamdulillah...duit da bis wat kawen..kekekek...kena kumpul duit baru dapat jalan..hehehe..
tapi 22th May ni, adik aku yang terchenta ni fly pi Aussie plak, dapat praktikal kat sana, fully sponsored by Uitm..hmmm...tak pat anto kan...tapi poket aku da koyak awal2 pasal kena bg duit poket kat dier..huhuhuhu...Bravo ar aby...

Pastu ada lagi agenda bulan May neh...heheheh...will update later...:))
*ptg ni nak jadik org pertama kua opis...nak balik bp...ya bedabeduuuuu....*







3 comments:

azzamoro said...

bestnyer pi KK. aku ade byk benda nak kirim. kekekke. before pi meh dtg umah aku dulu..:P

Anonymous said...

bestnyer...byk agenda...nk ikot p tgk ai esok..aku ajak kakchik, lelot, ngan ea skali eh??

ucu, aku nk fridge magnet!!!!! :D

klu org yg ko nak surprisekan tu baca blog ko ni, kira boleh surprise lg ke???

sissomebody said...

azzamoro ; okeh2...aku mesti singgah uma ko sebelum ko bersalin...coz takut ko bersalin da time aku huneymunnn...ehheheheh..

elizsue: buleh2...ajak reramai bior adam mikhael tau dier ramai aunty..kekekekek...
buleh...nnt aku carik fridge magnet tuh...:))
hehehehe...org yg aku nak suprrrrise kan tu tak tahu aku ada blog...peace...ehehehhe