Wednesday, May 13, 2009

18 days more

Assalammualaikum....

hmmmm....it is bout 18 days more to go...then i'll become someone fiancee...huuuiiiiishhh... mcm tak percayo den neh...., i just ordered cupcakes for my hantaran..., *ajar, aku order dr mammamea sbb sedap giller mkn cake ko ri tuh....heeeeee....
i've done a few things like rent the clothes---mcm pengantin lak nak sewa...., confirm the make up artist, bought the hantaran...tu pun simple2 je kn...walaupun simple jenuh gk nak membelek... dah la aku ni cepat bosan n pening kalau ader banyak sangat choice.., tapi mengenangkn inilah sekali seumur hidup maka i'll keep patient wit myself....pelan-pelan survey n membelek baru la decide....
pastu aku gak la yg kena fikirkan bout foods masa hari tu nnt...so, keje mensurvey jer la majlis org lain served foods aper...,camana setup food..., camana susunan guest....
pastu aku kena list jemputan..walaupun saudara mara n some frens jer tapi kena la bebetul...almaklum org johor ni kan banyak pantng larang nyer,
pastu mama aku asik tanya langsir nak wat baru ker....aduhhhh...pening pale aku...ermmm...kdg2 rase kalau adik beradik ramai mesti ringan sket otak aku...tp takper la aku selalu bersyukur walaupun aku dua beradik jer sbb aku dikelilingi oleh ramai yang membantu umpama adik beradik..thanks...
Besh gak wat preprations ni, aku rasa lagi rapat ngan family n frens...lagi2 la part diorg share pengalaman masing2...hhehehehehe...ini lum jumpa kwn2 yg dah kawen...lagi memacam la petua kang...huhuhuhuuhuhu....
so, nnt aku story la lagi aper yg aku dah wat sebelum sampainya hari tu nnt...
pls pray for me...
Salam....

4 comments:

ai said...

aku nak ciken chop..extra gravy eh..mushroom gravy taw..

laydee.chacha said...

dear,

my doa always go for you.

sissomebody said...

ai: wahhhhhh....takper, aku wat ciken chop letak bunga kantan nnt...bwk kan bunga kantan tuk aku ekh...:))

laydee: thanks dear...:))

ai said...

ko xhabes2 bunge kantan..ko mkn per kuntum ke? huishh.....hahahha