Monday, December 22, 2008

old school....TIGS

Assalammualaikum....


Saya rindukan zaman skola la...gase besh tul mase skola....bergelak gembira jer...Masa skola saya ader gang..mcm gang bas sekolah...tapi ni lagi thrill tau...named "Hazel"...bertahan sampai sekarang tau...!!..(dh 10 thn..)

Ader 1 insiden yg masih segar dlm ingatan, masa tu kitorang gado ngn Angahazel..(can't remember gado psl per...)...pastu kat kantin ader la men tolak-tolak kat kerusi tu...( rindu kat kantin...ader bangku panjang...kalau kat ujung near to guard tu port utk senior...junior blh blah...kekekekeke...) mase dulu, pas makan lepak kat public phone dpn dewan...saya ngan Achikhazel mase tu jalan depan ko-op n pandang Angahazel kat depan public tu...tetiba si Angahazel ni leh pengsan kat dpn public tu...kitorang yg memandang ni terus berlari dan dapatkan Angahazel...mase tu dah tak ingat psl gado ni, aper2hal gi rescue dulu...hehehhehehe... dulu Angahazel & Achikhazel ni ader penyakit suke pengsan merata tempat..keekekeke...penah Angahazel pengsan berguling2 kat tangga tempat tution...yg Achikhazel lak, slalu pengsan kat hostel....kuat sgt ikatan Hazel ni, tak sure kak ngah ingat ke tak insiden ni....huhuhu...

pastu dulu kitorang beraya naik turun bas tu...port kumpul kat bus stand lama..dan saya la yg selalu lambat...kekekekekkeke.... mmg mcm cik kiah ler...dgn baju kurungnya...wakakakka...

skarang Udahazel, Aihazel, Lelahazel dah kawen...ude n lelot ada anak dah... Ai tu tak lama lagi ader la...:)).. Eahazel plak dah tunang....yang bachelor: Angahazel, Achikhazel n Ucuhazel.. heeehhee..

byk lagi nak cite...tapi cube carik gambo lelame n nak upload....heeeee....

6 comments:

Anonymous said...

beb..mesti la aku igt..kan muka aku ngan kak chik jer yg paling byk kuar masuk spital..aku masih igt klu kak chik sakit, tgn dier jadik biru2 pastu cramp satu bdn..takot aku..hish..tp hikmahnya, klu kitowg x masuk spital tu, mgkin sampai skang ni kiter duk gaduh-baik-gaduh-baik..
eee..rindu la memori exco ikan sepat kiter...hehe~

*aku xleh lupa "habit" ko yg dulu tu..kdg2 sampai kena tunggu sampai ok dulu baru bleh meneruskan perjalanan..huhu~

Anonymous said...

ucu, aku bukan lepak la kat situ..aku nak call abah aku, dah x larat dah tahan sakit..masa tu Alonghazel yg temankan..

Anonymous said...

ade eh sindrom pengsan tibe2,bile2 dimana jua anda berada?

aku rs cikgu agama (ape name die maimunah kot) ade sindrom tuh jugak.pengsan mase tande buku ktrg dlm kelas.abis kene conteng dek die huhuhu.

eh hai peah.aku baru jumpe blog ko heee :D

azzamoro said...

woi aku ade masa kak ngah pengsan...tetibe jerk kan..
masa kak chik jatuh kerusi dalam kelas pun aku ade..

dua-dua kaki pengsan..

tapi yang pelik time sekolah jerk diorg pengsan...time jalan-jalan, beraya, dating ngan pakwe takde pulak pengsan..musykil betul..

sissomebody said...

ude...
hehhehehehe..haah erk , tak penah gak dengar diorang pengsan time ngedet...

cure32...
hello babeh...windu kan kat tigs?? :))

kak ngah...
ko jgn cite "habit" aku tu kat anak2 sedara Hazel tau...malu den.. hehhehehe...

ai said...

hoh?? betol tu..time ngedate xde lak pengsan2 kan? ihihihihihi....aku? sedang berusaha ucu..ihihihih..doakan aku eh..mn tau dpt twins ke...hohoho!!! sbb mak mentua aku twin..hehehe