Monday, June 8, 2009

minum ptg....

Assalammualaikum......

Hari ni aku bz menggggapply job sekitar bp nih...aku dah heaven dok kat umah bp neh so dah malas nak balik kl...beshnyew kalau dapat keje kat bp...heheheheh... ader RM10 jer dalm poket pun boleh idup tau...:))

So, pepetang sket aku melepak kat Johnnys jln md salleh...deret TnB tuh... layan mkn steamboat...dan aku belasah choc float sampai 3 gelas ekh... aiiyooo...kena diet la mcm ni...



^lepak ngan cikgu huda ni wit partner dier..^


^Kak Chik Baru blk keje....n kak ngah....^

5 comments:

Anonymous said...

gemoknyer aku dlm gmba ni.. T_T

juzmine said...

korang contact lagi si nasir tue ekk..slm aku ada nmpak dia kat pasar..tp, dia tak kenal aku lagi kot..aku pandang jekla dia..

azzamoro said...

jelesnyer wehhhh..

aku nak makan jonnys gak...aduss

bestnyer BP..i miss BP

sissomebody said...

elizsue : aler....nnt kurus arr tak lama lagi...

juzmine : contact ar beb sbb tu jer yg ader pun...heheheheheh

azzamoro : beshhhh ude...., balik ar bp...aku dok apply2 job sekitar bp neh....

kusuma said...

sori leer,
x jemput guna kad, tp dh post kt friendster...

insyallah, sum dtgnyer knduri nti,
bila la agak2nyer tue?

dh lama gila x jumpe knkwn lama nie..