Sunday, June 7, 2009

wedding kengkawan

Assalammualaikum....

Dah lama sgt tak update blog neh... patutnyer story pasal my engagement kan? heeee... tapi raw material gambo2 sume kat kl...tunggu ler aku balik kl ekh...baru leh update citer tuh...:p

So, nak cite wedding kengkawan neh... tadi 07-06-09 aku gi wedding kawan lameeeee giller..., dari tadika aku dah kenal si En.Amri Musa neh...kitorang satu tadika sampai la sekelas skolah agama....pastu sampai skrg ler keep in touch.... En.Amri neh kitorang panggil "wee"... dok borak ngan dier jgn la korang tgh minum...mesti tersembur coz dier ni seorg yg lawak sgt... ader jer citer n mesti kita ketawa sampai sakit perut... akhirnya ko kawen gak wee...heeeehhheee... ngan org sg.suloh...( dekat jer ) Aku dapat jumpa kengkawan lama mcm Huda Malek, Galoh, Asent, Reza, Zulfikar -wife dier tgh pragnant 8 bln...,Boy malek...and ade few lagi...:))

*ude...., wee kawen ngan adik Azy Hamzah...ko ingat lagi tak?

^Dr belakang kiri, Huda Malek, Pengantin lelaki wee & wife, Angahazel^
^Dr depan kiri, aku wit Galoh^




^Wee with wife^

One day before Wedding wee, aku gi wedding classmate gak... Skrg dah jadik Pn.Nur Afrina with En.Zul Effendee....ini lagi sorang kawan aku yang bercinta dari zaman skola menengah... lama siot ko bercinta...tahniah ekh....akhirnya korang kawen jugak....heeee.....:))
^ Aku wit the pengantin........^

^ wit Angahazel^

Dua-dua wedding tu aku gi ngan K.ngah.....kengkawan yg lain sume tak dapat balik..so, kitorang la wakilnya.....:))
tahniah to both pengantin.....:))

3 comments:

kusuma said...

peah,

kesumla nie, eh sum kenal la pgntin pompn tue, duk satu kg dgn sum..

bila lagi peahnyer mjlis nie?
nti jgn lupa jemput tau...

ada masa jenguk2 la blog sum

http://kusumaredza.blogspot.com

sissomebody said...

salam....
oitttt...lama tak jumpa ko....
dah kawen kan?
dah ader baby?
mesti...mestii aku jemput ko nnt....
doa2kan tau....:))

juzmine said...

peah,
aku g la wedding nureen tu..tak jumpa lak korang..aku g lewat dah..dlm kol 3 lebih..aku tak jumpa sesapa pon..