Thursday, June 25, 2009

Stress

Bile stress.....

1) saya mkn banyak......
pastu nak mkn mesti yg ader chesse mcm double chesse burger...( cheh...dah tak boikot mcd ekh skrg? aku tgk penuh jer org kat mcD bp tuh...)

2) takleh tido mlm...
dah tensen dah ni... muke dah mcm mummy return yg tak return2.... ngan mata lebam.. benci arrrrggghhhh,.....

3) malas nak berbual....
aku rasa malas je nak bercakap...lebih suke diam...rasa kalu bercakap ni boleh wat aku tambah stress...

ermmmm....minta bantuan korang la...aper nak wat...selain mengadap Ilahi mohon padaNya...

2 comments:

azzamoro said...

ko kat mane wey? apesal stress2 neh?

laydee.chacha said...

kalau dah usaha, then just leave to Allah.
Hanya Allah tau apa yang terbaik buat kita. Mungkin kita rasa itu adalah perkara tak baik untuk kita sedangkan Allah rasa itu yang terbaik buat kita, jadi kita redha. kalau sudah berdoa, lapangkan fikiran dan biar ALlah yang uruskan.